Gratis verzending vanaf € 100,- binnen Nederland. Handgemaakt in Nederland. Gratis verzending vanaf € 100,- binnen Nederland, daaronder € 5,50

Nieuws

De nieuwe Kolderstok website staat online!

De nieuwe Kolderstok website staat online!

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het ontwerpen van onze nieuwe website, en hebben we diverse sessies gehad over het uiterlijk, de inhoud, de opzet en alles wat er nog meer bij een goede internetpagina komt kijken. 

Dat we hierin geslaagd zijn mag blijken uit deze nieuwe website, waarin de Kolderstok modellen en producten op een nieuwe en verfrissende wijze getoond worden.

Uiteraard worden we hiermee geen onpersoonlijke webwinkel. Persoonlijk contact kan en zal blijven bestaan, en wanneer u specifieke vragen en/of opmerkingen heeft kunt u daarvoor het bekende kolderstok email adres gebruiken, of het reactie-formulier op deze site invullen.

Onze grote waardering gaat naar Michiel die ervoor gezorgd heeft dat de site in zijn nieuwe vorm tot stand gekomen is en die de volledige invulling ervan voor zijn rekening genomen heeft. Daarnaast naar Roos die een heel groot deel van de foto's opnieuw gemaakt heeft, met oog voor het kleinste detail.

Kijk op uw gemak rond op onze nieuwe site, en aarzel niet om iets te bestellen. We doen ons uiterste best om de service en kwaliteit die u van ons gewend bent te blijven geven!

Juli 2020 - Hans van Nieuwkoop - Kolderstok

 

Nederlands nl