Vanwege drukte duurt het momenteel iets langer voordat uw pakket verzonden wordt. Onze excuses hiervoor. Vanwege drukte duurt het iets langer voordat uw pakket verzonden wordt. Zie ook de blog hieronder.

Nieuws

Roosters, pincetten, penselen en klemmen

Roosters, pincetten, penselen en klemmen

Met enige regelmaat voegen we nieuwe producten toe aan de website. Klik op de plaatjes voor een direct link. De nieuwste producten:

- Lasergesneden roosters.  Door het zeer nauwkeurige lasersnij-proces passen deze roosters vrijwel naadloos in elkaar. De onderzijde bestaat uit getande latjes en de bovenzijde uit gladde latjes. De roosters zijn verkrijgbaar met een gatgrootte van 1,2 x 1,2 mm en 2 x 2 mm, en hebben een totaal-afmeting van max. 60 x 60 mm. Uiteraard zijn er ook meerdere kleinere roosters uit een pakket te maken. In de verpakking is een drietalige montage instructie bijgevoegd (NL, UK, DE).

- Pincetten.  Hoogwaardig RVS, laboratoriumkwaliteit.  Twee  nieuwe pincetten met een lengte van 130 mm en een geprofileerde punt van 1 cm en een lengte van 160 mm en geprofileerde punt van 1,5 cm.  Deze vormvaste pincetten zijn een zeer handig hulpmiddel voor bijvoorbeeld het knopen van de tuigage of het plaatsen van kleine onderdeeltjes.

- Penselen. Goede kwaliteit penselen geven mooi schilderwerk.  Een mooi set penselen met kunststof kwast en houten steel, in 6 verschillende afmetingen. De penselen nemen goed verf op en behouden zeer goed hun vorm, ook na langer gebruik. 

- Klemmen.  Bij het maken van een model kun je nooit genoeg klemmen hebben. De klemmen in het Kolderstok programma zijn van stevig kunststof en hebben een sterke veerkracht, brede geprofileerde bek en stevige greep. Maximale opening van de klem is 30 mm.

Nederlands nl