Veelgestelde vragen

Waar kan ik instructies vinden?

Neem contact met ons op (rechtstreeks of via het contactformulier) voor de beschrijving van het Kolderstok model waarmee u bezig bent en u krijgt deze als pdf toegestuurd.

Wat doe ik als ik onderdelen mis of als onderdelen beschadigd zijn?

Uiteraard streven we ernaar een product zonder manco's of beschadigingen te leveren. Is er toch iets niet in orde? Neem contact met ons op (rechtstreeks of via het contactformulier) en we proberen het missende of beschadigde onderdeel zo snel mogelijk na te leveren. Afhankelijk van beschikbare voorraad kan dit soms wat langer duren.

In welke kleuren moet ik mijn model verven?

Voor elk model is een bijbehorend verfset leverbaar, met in principe voldoende verf om uw model van kleur te voorzien. Komt u toch verf tekort? Neem dan contact met ons op.

Kan ik losse onderdelen nabestellen?

Ja. We streven ernaar om elk onderdeel in de doos ook als los product te kunnen leveren. Neem contact met ons op (rechtstreeks of via het contactformulier) en we maken het voor u in orde.

Waar kan ik de modellen van Kolderstok kopen?

U kunt via deze website de Kolderstok modellen bestellen, maar u kunt ook via uw lokale hobby- en modelzaak naar de Kolderstok modellen vragen.

 Garantie & Reparatie 

Op alle producten die aan slijtage onderhevig zijn geldt de fabrieksgarantie. De garantie komt te vervallen wanneer het product voor andere doeleinden gebruikt wordt als waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld is. Zie ook de algemene voorwaarden onder "garantie".